Cu toții avem momente de cumpănă în viață, de toate felurile. Ce ne ajută însă să trecem peste ele? Am putea găsi câteva răspunsuri, dar eu cred că cel mai ușor trecem prin sau de aceste momente atunci când “ai pe cineva care te ţine de mână într-un moment critic de viaţă, să ai pe cineva care te ţine de mână când ţi-e greu, când pare că stai pe marginea unei prăpăstii şi nu ştii sigur dacă te vei putea îndepărta de ea sau vei plonja în gol… Iată una dintre marile taine ale vieţii. Iată una dintre marile taine ale celor care reuşesc să cadă de pe valuri fără să se simtă cu totul zdrobiţi. Căci viaţa omenească e ca mersul pe valuri; acolo, pe marea vieţii, niciodată, nimeni nu-i doar pe creastă”.

Cuvintele sunt ale Mariei Timuc, al cărei articol integral vă invit să-l parcurgeți aici.


7 comentarii on Sa ai pe cineva care te tine de mana

 1. Draguta spune:

  Rascolitor.Mai ales cind mina,de fapt miinile carete sustin sunt la 2000km de distanta.Va doresc sa va iubiti pina la adinci batrineti si sa fiti mereu pe val.

 2. maria spune:

  Mi-a placut foarte mult articolul.Multumesc pentru ca existati in viata mea si ca in fiecare zi invat ce inseamna dragoste si daruirea.Sa fiti sanatosi,puternici si mereu pe val scumpii mei!

 3. Maria spune:

  Duminica seara.Gindul imi zboara la voi si la tot ce se intimpla cu noi.Vreau doar sa stiti ca existati in mintea si gindul meu mere,mereu.
  Va doresc sanatate !

 4. maria spune:

  multumesc pentru zimbetul tau frumos si sincer.Putere sa ai si sa cauti la Bunul Dumnezeu ca sigur o sa gasesti.Va iubesc mult de tot dragii mei si va astept cu mare drag acasa.

 5. Raluca spune:

  Un lucru aparent mic, care insa conteaza cat o mie de terapii. Un lucru simplu pe care nu il apreciem intotdeauna decat atunci cand nu il avem la indemana.

  Va imbratisez cu drag,
  Raluca

 6. maria spune:

  Buna dimineata Daniel!
  Vreau sa incep ziua cu zimbetul tau blind si bun si sa iti doresc o zi buna si sanatate.
  Astep vesti bune si foarte bune de la tine dragul meu.

Lasă un răspuns

*