Un bărbat tânăr (cel puțin la minte), legat pe viață de o femeie deosebită și luminat în fiecare zi de zâmbetul unui copil.
Am copilărit cu multe mere și vise, am trecut printr-un liceu și o facultate unde am cunoscut oameni deosebiți și mi-am petrecut aproape întreaga viață profesională la BitDefender, unde am învățat ce mare lucru e să muncești cu plăcere înconjurat de oameni mai deștepți și mai simpatici decât tine. Și am mai învățat ceva acolo: că visele pot deveni realitate, că românii pot face lucruri mari, că pot fi ce mai buni.
Sunt interesat de orice înseamnă inedit, deștept sau revoluționar din aproape orice domeniu; dacă mă urmăriți în lumea virtuală, o să mai vedeți câte o referire la aceste lucruri. Și chiar câte o reflecție personală care se vrea a fi interesantă și pentru minte incitantă.
Lupta cu leucemia (cu care am fost diagnosticat in 2009) mi-a arătat adevărata dimensiune a solidarității umane și a vorbelor unui mare om care, ajuns la o vârstă respectabilă, spunea: în viața asta nu contează ce ai, ci pe cine ai (alături de tine). Mi-a arătat și adevărata valoare a timpului (prezent).

Mai multe despre profilul meu profesional găsiți pe LinkedIn.


2 comentarii on Cine sunt

  1. Sa speram ca aveti dreptate.
    Va multumesc pentru timpul acordat.

    O zi buna si multa sanatate !

  2. Daniel Raduta spune:

    Din ce am văzut prin online, s-au mobilizat multe persoane ca sa popularizeze aceasta poveste. Cred deci ca scopul campaniei este foarte aproape de atins.

Lasă un răspuns

*