Astazi, spre seara, s-a lasat linistea la Milano. O liniste adanca si eliberatoare de suferinta.
Va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de noi in toti acesti aproape 3 ani! Voi reveni.


41 comentarii on S-a lasat linistea

 1. [...] o dovada, daca mai era nevoie. Eu am avut noroc, el nu . Bucurati-va de viata (o spunem mereu, uitam doua [...]

 2. Mihaela Lungu spune:

  Condoleante familiei ! Sincer, nici nu mi-a trecut prin cap ca nu o sa fie mai puternic decat aceea boala nenorocita ! Imi pare rau ca a pierdut acesta lupta ! Dar ma bucur ca si-a cunoscut copilul si ca a apucat sa petreaca ceva timp in compania lui. Dumnezeu sa il odihneasca !

 3. CaTa spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 4. lazarescu loredana spune:

  DUMNEZEU SA-L IERTE!NU CRED CA AR AVEA VREUN PACAT PE LUMEA ASTA.

 5. pintilescu sorin spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Am aflat de povestea lui intamplator,in ianuarie anul acesta,atunci cand cautam pe internet informatii despre aceasta boala numita leucemie.Sora mea se imbolnavise de aceasta boala pe data de 06 ianuarie dar din pacate pe data de 25 ianuarie s-a stins din viata la numai 26 de ani dupa o grea suferinta,in spitalul din Iasi.De atunci tot am urmarit evolutia lui Daniel,si am sperat din tot sufletul sa se faca bine,dar se pare ca aceasta boala nu iarta pe nimeni,si ceea ce este mai grav este ca atat copii cat si persoanele mai tinere rezista mai greu tratamentelor cu citostatice.Statistic stim cate persoane au leucemie in tara asta,dar nu stim cate din acestea rezista tratamentelor la care sunt supuse,si cate dintre ele sunt copii,tineri sau batrani.Si mai sunt si acele persoane care decedeaza prin alte tari,cum e si cazul lui Daniel,si care nu cred ca sunt inregistrate ca si decedate in Romania.As fi tare curios sa aflu cate din persoanele diagnosticate cu leucemie in Romania,au supravietuit dupa tratamentele aplicate in tara,si cate dintre acestea sunt tinere si cate sunt batrane.
  Dumnezeu sa va intareasca asa cum ma intarit si pe mine si pe multi altii care au trecut prin astfel de drame.

 6. Dorina Vâlceanu spune:

  Raluca,
  Dumnezeu să îţi dea ţie şi familiei toată puterea şi toată înţelepciunea de care aveţi nevoie în aceste clipe.Să vă dea mângâierea şi dragostea Lui.Iar purtarea Lui de grijă pentru
  tine şi Vlăduţ va fi îndoită…aveţi lângă El un înger…
  Sunteţi în rugăciunile noastre.

 7. bianca spune:

  Sincere condoleante familiei indurerate!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!CURAJ SI PUTERE RALUCA,VLADUT ARE NEVOIE DE TINE!!!

 8. Alexandra spune:

  mergi tot înainte, că înainte era mai bine… :)

  Capul sus, privirea în față, cu timpul se va așterne liniștea și va urma o viață frumoasă.

Lasă un răspuns

*